Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

19 d’abril de 2010

Gormitiiiiii i Lyoko

lavion , magmion , horror profundo , tartantica ,
megatanque, scyphozoa (ho he hagut de buscar, per veure com s'escrivia...) , xana ,
avispón
perquè els costa tant llegir segons quin conte o pronunciar bé algunes paraules i s'aprenen sense cap problema aquesta llista incongruent i monstruosa de noms??
perquè els agraden els dibuixos!!! i mira que arriben a ser lletjos i no en tenen por, noooooooooo
us he de confessar, que al gormiti, no, però al Code Lyoko, una mica enganxadeta si que hi estic, jajajajja