Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

26 d’abril de 2010

la teoria de la mei

la mei és una altra mare lloca que fa uns dies ens va il·lustrar amb la seva teoria.

Diu que quan era jove (més!) quan anava pel carrer veia gossos, gent que passejava gossos. Després, durant una altra època, va deixar de veure gossos per veure cotxets, senyores empenyent cotxets i a dins dels cotxets... bebés!!!. Ella n'ha tingut 3, de fills. Ara ha deixat de veure bebés i torna a veure gossos.

Són etapes de la vida, en les que prioritzes temes :-)

us dic un secret? jo encara veig bebés...