Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

5 d’abril de 2010

els nens se'ns fan grans!!!

doncs si, noies,
resulta que ja tinc un fill """ADULT"""" i només té 7 anys!!
us explico: ahir vam anar a dinar a un restaurant xinès que hi ha al costat de casa. Estavem els 3 sols, el peque de 4, el de 7 i jo i per no haver de cuinar i celebrar una mica el diumenge vaig pensar de portar-los a dinar fora. Vale. És un restaurant tipus buffet lliure. La cambrera ens mira i diu en el seu español-indio:
- dó menú adulto y uno niño.
- Perdona? que el mayor tiene 7 años!!!
- si, pero mide más de 1,20cm
- si noia, això no t'ho puc discutir, ja fa bastants dies que mide más de 1,20 cm. o sigui que a menjaaaar com un adult s'ha dit!!!
I el restaurant va causar furor, perque entre això d'agafar el que volguessin i les safates de xuxes que hi havia al final... l'adult em va dir... "És el millor restaurant que he anat mai a la vida, mama, quina passada!!!"