Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

14 d’abril de 2010

els nens se'ns fan grans (2)

fa uns dies vaig estar practicant un esport nou: córrer al costat d'en guillem aguantant-lo amb la bici sense rodetes
jajaja quina suada!!!
però el paio, dues pedalades i ja va estar!!! ja va sol... encara no domina l'arrencar i el parar, però l'haurieu de veure... quina por quan domini, enrere ens deixarà a tots!
ai que grans que se'ns fan snif snif