Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

19 d’abril de 2010

jo els vaig veure... de debo!

els bombers, amb samarreta negra i lletres grogues SIEMPRE PRESENTE!! o amb l'uniforme, casc i bombona... feien un efecte que em van deixar atontolinada (vale encara més...) i amb les cames tremolant...
no trobo cap imatge seva per l'Internet... seguiré buscant

les lloques, bé... bona marca (excepte la que escriu que no la va acabar... es que jo també sóc una rajaaaa, però m'ho vaig passar molt bé i d'això es tracta, no??)
l'any que ve hi tornarem, jo a acabar-la, elles a veure els bombers que no van veure... jejejej