Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

29 d’abril de 2010

les dones tenim un defecte...

La lloca Íngrid col·labora en el blog enviant-nos aquest text. Era un powerpoint. M'ha agradat tant que l'he passat a text i l'he traduït...

Gaudim-ne totes, lloques, ens ho mereixem!!!


Déu va fer a la dona el sisè dia. Va ser una jornada molt intensa de molta feina i hores extra.

Va aparèixer un àngel i li va dir: "Per què dediques tant de temps a la creació d'aquesta criatura?"

I el Senyor va contestar: "Has llegit el meu projecte del que vull aconseguir amb aquesta obra?"


"Ha de ser completament lavable, però sense ser de plàstic, tenir més de 200 peces movibles, totes canviables i ser capaç de funcionar amb una dieta de sobres o de qualsevol cosa, tenir una falda que pugui aixoplugar quatre nens al mateix temps, tenir un petó que pugui curar des d'un genoll rascat fins un cor trencat... i tot això ho farà només amb dues mans i un sol cor."

L'àngel es va meravellar d'aquell projecte... "Només dues mans... Impossible!!! És massa feina per un sol dia, Senyor! Espera a demà per acabar-la"

"No, no esperaré" va protestar el Senyor. "Estic molt a prop d'acabar aquesta obra que és la creació preferida del meu cor. Ella es cura sola quan està malalta i pot treballar 18 hores al dia."

L'àngel es va acostar més i va tocar la dona... "Però que suau que és Senyor!!!"

"Si que ho és -va dir Déu- però també és forta. No tens ni idea del que pot aguantar ni del que és capaç d'aconseguir"

"I serà capaç de pensar?" va preguntar l'àngel.

Déu va contestar: "No només de pensar, sino també de raonar, entendre i perdonar"

Aleshores, l'àngel va notar una cosa i allargant la mà va tocar la galta de la dona: "Senyor, sembla que aquest model té una fuita, ja m'ho semblava que li estaves posant massa accessoris..."

"Això no és una fuita... és una llàgrima" va corregir-lo el Senyor. "Les llàgrimes seran la forma d'expressar que està contenta, que està trista, desenganyada, enamorada, sola, que sofreix...

Això va impressionar molt l'àngel "Ets un geni, Senyor, has pensat en tot. La dona és vertaderament meravellosa."

Ho som!!

Les dones tenim forces que meravellen els homes. Aguantem dificultats, portem grans càrregues, però també tenim felicitat, amor i benaurança. Somriem quan volem cridar. Cantem quan volem plorar. Plorem quan som felices i riem quan estem nervioses. Lluitem pel que creiem. Ens enfrontem a la injustícia. No acceptem un no per resposta quan creiem que hi ha una solució millor. Ens privem de coses per oferir-les a la nostra família. Anem al metge quan una amiga té por d'anar-hi. Estimem incondicionalment. Plorem quan els nostres fills triomfen i ens alegrem quan les nostres amistats tenen premis. Som felices quan ens expliquen d'un naixement o un casament. Se'ns trenca el cor quan mor una amiga. Sofrim amb la pèrdua d'un ésser estimat, però trobem força quan creiem que ja no hi ha més força. Sabem que un petó i una abraçada poden ajudar a curar un cor trencat...

Tanmateix, les dones tenim un defecte...

Ens oblidem massa sovint del molt que valem!!!

Que passeu un molt bon dia. Ens veiem aquesta tarda de sortida lloquera!!!