Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

28 de juliol de 2010

Les lloques a la Cursa de les Santes 2010

som unes campeones!!! quina calorassa que feia!!!
ara uns quants dies de vacances...
i el proper 1 de setembre... comencem el curs de nou!!!
no deixeu de córrer que s'ha de preparar la cursa de l'11 de setembre i la de la mercè i la caminada per l'alzeihmer... i la cursa de la dona i... no pares sigue sigue!!!...
bon estiu, lloques!!!