Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

12 de juliol de 2010

Gran Sopar de Fi de Curs LLOQUES 2010

QUAN - divendres 16 de juliol 22:00h, aquest divendres!!!

ON - Cambados, Passeig Marítim. La Virgi ens ha reservat una taula a la fresqueta a nom d'Angeleta Ferrer...

voleu que quedem abans per anar fent juerga i baixem en currua recollint lloques o ens trobem directament allà???

QUI - CarmeBarrio, Raquel, EvaPuig, EvaHernandez, Mei, Ingrid, Helena, Sandra, Marjolein -vindrà 1 pelin tard-, Irene, Yolanda, Noema, Sonieta (13)
ohh quina penita... la Virgi se'ns ha rajat (és el que té anar de campus a Rajadell, jajajjaja) perque se'n va de finde amb el pollu i les pollueles...tornem a ser 13...

espontànies d'última hora encara hi sou a temps!! sou benvingudes!!!!

i després... ballaruca, karaoke (el del pla d'en boet, NO eh!!!) o el que calgui, però anirem a dormir tard... segur!!!