Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

23 de juliol de 2010

calendari de Santes

Molt bones santes!!!

proposta d'actes per anar les lloques & polluelos
(o només les lloques...)
baixeu-vos el pdf de totes les activitats fent link aquí.

dissabte 24
tarda - Gegantada
vespre - Concert de Gospel
nit - Havaneres & cremat

diumenge 25
migdia - castells
tarda - espectacle infantil a can marchal i crida
nit - Desvetllament bellugós(*) i correfoc

dilluns 26
migdia - ruixadeta
tarda - postal de gegants
vespre - correguspira

dimarts 27
matí - matinades i anada a ofici
tarda - la passada
nit - focs i circ a la platja

dimecres 28
matí - cursa popular i anada a la residència
tarda - circ a la platja
vespre - ball de dracs

dijous 29
tarda - anem a tancar!
passi-ho bé i fins l'any que ve!!!

(*) Quedem a les 23:00h al Bar Europa, en primera convocatòria. I per a les que vingueu de més amunt o no us vagi bé etc.etc. a les 23:15 a la botiga de Can Castany. La idea és veure'ls baixar i qui s'hi vulgui afegir des del davant, ballar una estoneta a la plaça Santa Anna i qui s'animi tornar a pujar però des del final, aquesta vegada. Com a bones mares lloques que som, aquest any no hem pogut resistir més la insistència dels polluelos grans i les gavines que vulguin també vindran (mares de dofins, vosaltres sabreu valorar si també venen)