Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

2 de juliol de 2010

carquinyolis?

jan - mama, demà per a l'excursió, em posaràs una carmanyola de carquinyolis?
mama - ein?¿?¿ carquinyolis??
jan - si! amb tomàquet i formatge...
[la neurona de la mama a tota pastilla fa una connexió!!!]
mama - aHh! vols dir gnocci??
jan - ai si! volia dir gnocci!!!
mama - doncs n'haurem d'anar a comprar...
[bufff, el diccionari mama-nen, nen-mama és ampli!!!]
En Jan ha parlat sempre bé, ni llengua de drap ni paraules imaginades, però de vegades ens sorprèn amb alguna versió nova d'una paraula
que passeu bon cap de setmana!