Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

7 de juliol de 2010

de calçotets va el tema...

jan - mama, aquests calçotets m'apreten...
mama - ah si? doncs mira que gran que t'estàs fent... deixa'ls i agafa'n uns altres... n'haurem de comprar de nous...
jan - si! dona-me'n uns d'aquells de l'Hacendado* que són els que em van millor
mama - ?¿?¿?¿?¿? Ah! de l'abanderado!!! aquí els tens!
jan - gràcies mama, aquests si que em van bé!


i que bonica era aquella cançó que deia: "Los hombres usan abanderado, porque las mujeres compran abanderado" toma yá! visca la igualtat de gènere!!!

* Sabeu totes que Hacendado és la marca blanca dels supermercats Mercadona, oi? (i que jo sàpiga, encara no comercialitzen calçotets)