Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

21 de gener del 2011


Idioma lloquero o mireu com passem algun matí:

La Reina lloca Sònia diu:
- "que parli per esa boquita quan necessiti algo, que nosaltres estem a l'aguai, "

I la lloca Calmen li contesta:
- A mi el que més m’ha agradat és : “estem a l'aguai” .... vol dir que estem “guais”???, que som guais i a l’aigua??? Que som guais, a l’aigua i guaitem ?? o t’has deixat la “T” expressament per fer-ho més guai ???? je je je

La Reina lloca Sònia respon:
- encara escriurem un llibre de com escriure en català lloco correctament... m'he deixat la “t” expressament , també podria ser a laguai, alatu, alaguai chu fri... toma ya!!!. que et pots esperar d'algu que escriu maijartbilongstuyu... pos eso que me gospelsonitzat!!! i no segueixo que no sé si la tenaleidi es plus o superplus i encara t'hauràs d'anar a casa a canviar de roba.

I la lloca Calmen loca lloca de la vida respon:
- pues si... porto un panyalet però dels normals sense ales que el meu marinovio no les compra amb ales per si salgo volando

i la Reina lloca loca Sònia li diu:
- volaréeeeeeeeeeeeeeeeeee ooooooooo ooohh

ESTEM PALLÀ PALLÀ NENES LLOQUES, PERÒ HI HA DIES QUE SORT EN TENIM D’AQUEST CHATS LLOQUEROS QUE SINÓ ......

1 comentari:

sonietaSun ha dit...

m'encanta la gallina turulata que has posat

jajajja
visca el lloco-chat-matutino-ohyeah i visca les lloques!!!

petons señolitaCalmen