Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

18 de gener de 2011

Q

mentre la lloca virgi espera que els bocatas de plaquetes facin efecte, les lloques ens disposem a anar-la a veure ordenadament, per distreure-la, per treure-la a prendre un te, portar-li una bossa de xuxes, cantar cargol treu banya i jugar amb els peixos de la sala de jocs
divendres la lali li va portar un hola i un lecturas (el señor de la gasolinera no va entendre això de les revistes de runners... revistas de loqué???) i li va deixar un passatemps:

Llegeix les revistes de dalt a baix i contesta les preguntes:
  1. quina famosa divina-de-la-muerte te una bonica termomix relluent a la seva cuina??
    tenint en compte el seu probable QI, la sabrà fer anar???

  2. quants vestits llueix la nòvia del fonsi nieto, en el reportatge a tuti plein que els fan en la seva casa-decorada-amb-un-gust-més-que-sospitós???

  3. quin famós que cada vegada s'assembla més a la seva il·lustre mare es va disfressar de rei mago???
quina amigacha la lali i quina empenta que porta!!! em va aixecar l'ànim a mi i tot!!!
sou capaces de contestar les preguntes??