Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

21 de gener de 2011

gran sopar de nadal (les fotos)

jajajajaj que bé que ens ho vam passar
les que s'estrenaven, les que repetiem... totes vam riure com unes tontes, cantant a dalt de la cadira i llegint les dedicatòries que ens havien escrit les nostres amigues invisibles.
i vam fer un sorteio solidari
i vam cantar LlocaEva
i vam beure cava que la LlocaEva va convidar!!!
i vam menjar amb palillos
i vam menjar escamarlans i xuxes
i vam endevinar qui regalava i qui era regalada
i vam riure i vam ballar i vam cantar

aquí deixo quatre fotos que demostren que malamanet, el que es diu malament, no ens ho vam passar

aprepareu-vos que això es repetirà...
i com que no podrem esperar a l'any que ve...
algun soparet estiuenc segur que caurà

ups, ja torno a rimar...