Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

31 d’agost del 2010

a.C i d.C

Avui la parida d'en Capde a Criatures.cat recull una idea que us volia comentar ja fa dies...

La vida dels que som pares es divideix en abans dels nens-a.N. (ell en diu abans de la criatura) i després dels nens-d.N. (o després de la criatura).

A part del canvi d'amics, ben pocs me'n queden dels que ja no en tinguin de nens, bàsicament perque gairebé tots han anat caient i tinc la sort d'haver-ne fet de nous, també amb nens, però quina sort d'haver-los trobat!!!

Doncs això, que a part del canvi d'amics que comenta en Capdevila, jo em trobo que la meva vida a.N. és borrosa, gairebé no me'n recordo d'aquell viatge a Andalusia o a Tunísia, dels caps-de-setmana ociosos tirats al sofà o de la meva vida laboral de 8 hores... en el meu cap només hi ha espai per a percentils, visites al pediatra (bo i que l'última me'n vaig oblidar!!!!), casals i casalets, excursions al zoo... Canvis de prioritats, suposo fan que la memòria limitada de què disposem es reorganitzi...

Què recordeu vosaltres de la vostra vida anterior a tenir fills??

2 comentaris:

Carmen ha dit...

jo en tinc alguns de records.... tinc la capacitat d'esborrar el mals moments i deixar guardadets els bons... però no us els explicaré pq son massa... com us ho diria massa apc a poooooc a poca pooooooccccccccccc

Carmen ha dit...

jo en tinc alguns de records.... tinc la capacitat d'esborrar el mals moments i deixar guardadets els bons... però no us els explicaré pq son massa... com us ho diria massa apc a poooooc a poca pooooooccccccccccc