Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

27 d’agost de 2010

Benvolgut setembre ....


Benvolgut Setembre

No saps pas com t’he trobat a faltar..... siiiiiiiiii ja ho seeeeeeeeeeee, perdoooooooooona, fa quatre dies et vaig fer el salt amb el Sr Agost... però no és el mateix home... Ja saps que a tu t’estimo de debò i a ell només el faig servir per passar unes estonetes...... em perdones???
Jo et vull a tu, et necessito a tu.... tu em dones ordre, disciplina, hàbits, horaris, tranquil·litat, any rere any ... i fas aquella oloreta a goma milan, llapis de fusta i a bata emmidonada.........ummmmmmm
Ho confesso, no puc viure sense tu.... torna si us plau , torna.............

1 comentari:

sonieta ha dit...

ja queda menos, ja queda menos...
aquest any el setembre comença el 30 d'agost... bien!!!

rutinaaaaaaaaaa et necessitoooooooo