Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

31 d’agost de 2010

agenda de setembre

l'agenda de setembre ja comença a tenir forma:
  • 1 de setembre - inaugurem la temporada de córrer. Hem quedat com sempre a les 9 a l'escola. Després de l'entreno, farem un aquarius i parlarem de la lloco-samarreta que tenim en construcció...
  • 11 de setembre - les més agosarades correran la cursa intersport, jo ja us dic que d'aquesta em rajo...
  • 14 de setembre - inici dels tallers de gospel, jo ja estic aclarint la veu; doremifasol, cara de musssol
  • 19 de setembre - cursa de la mercè, no pares, sigue sigue , aquesta si, que ja tenim xip!!!
  • 26 de setembre - mataró camina per l'alzeihmer, us/ens animem?? a casa ens faria il·lusió fer-la tots, amb polluelos!!!, sé d'alguna lloca que l'ha feta/la vol fer... fem un grup gros???
em deixo algo??? ai si, que el 7 de setembre els nens tornen a cole... Recordeu a quina escola van, després de tants de dies?? jijiji encara he de fer l'ingrés a lagitana... a veure si no ens deixaran tornar...
  • i finalment el 30 de setembre, primer dijous lloco de la temporada, com sempre al milk cafè!!!

Deu n'hi do el meset que se'ns presenta, eh!!! I lo millor de tot, que ens tornarem a veure habitualment!!! Apa, a passar-ho bé!!!