Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

26 d’agost de 2010

la 40entona lloca Roser ha dit:

Ei, ja he ingressat al "club de les quarentones"...
Deixo els 30 i començo els 40 de la millor manera (la trobada lloquera d'ahir ja en va ser el preludi) amb ganes i il·lusió....
I pel que fa a la famosa "crisi dels 40", fa temps que reflexiono sobre aquesta etapa vital per fer balanç i replanteig. Estem a "la meitat de la vida"... Un moment en què molts objectius ja estan assolits, però encara sorgeixen nous reptes i il·lusions...
Em ve molt de gust encetar la segona part de la pel·lícula (conscient que no hi ha cap tercera part, ni prórroga, ni "bisos"). I com em sento molt afortunada amb tot el que tinc (res material, sinó vivències i coses invisibles als ulls)... no necessito gaire més... només nous projectes i moltes ganes de fer coses noves i pendents... i, per suposat, mantenir el víncle amb gent com vosaltres, amb qui compartir-ho!!!
Ja està dit!! moltes gràcies a totes i totes per pensar en mi en un dia tan especial!!!
Un petó molt fort,
Roser Serra (quarentona)