Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

2 de novembre del 2009

goji??

Me n'han parlat des de diverses fonts ... i m'hi he apuntat... tu...
No hi perdem res i si funciona...

Sembla que aquestes petites panses vermelloses són meravelloses, la llista de beneficis és interminable... Podem destacar que protegeixen de l'envelliment prematur, incrementen l'energia, redueixen el colesterol, prevenen el càncer, normalitzen els nivells de sucre a la sang, milloren la salut ocular, milloren la resposta immune, milloren la qualitat del son i redueixen l'insomni, protegeixen el fetge, milloren la memòria, ajuden a perdre pes, redueixen l'ansietat i l'estrés, milloren la digestió...

Ja sé que els miracles no existeixen, però des que en prenc el meu sistema digestiu funciona millor... Autosuggestió?? Benvinguda sigui!!!

Aquí trobareu molta informació.
A part d'Internet, es poden comprar als herbolaris.

2 comentaris:

Carmen ha dit...

i augmenten les ganes e parlar amb el gall i de fer marranadetes a les 11 del vespre quan els pulluelus dormen, i tu ja has perparat els esmorzars, la vestiment i les motxilles de demà i et recuperes de la dura jornada laboral de 7 hores seguides matinals i les eternes tardes, acompanyades dels polluelus, banyera, sopar, etc.... ?
Per si de cas, no fora o fos, jo ja les tinc en un tàper a sota el pC d ela feina i vaig picant grapadets !!

sonietaSun ha dit...

si, diu que d'això també te'n venen ganes, amb lo qual no sé si es gaire interessant que el gall les tingui a mà...

jo els he agafat una mica de mania ara... amb lo bé que m'anaven... em fan uns ois només de mirar-les... a veure si me les barrejo al iogurt... ai, senyor!!! què hi farem...