Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

17 de novembre del 2009

Canvi en el sopar de final de mes

Si noies, divendres passat, que per cert va ser molt divertit, vam decidir entre humus i falafel que canviariem el sopar-bocata de final de mes per un soparet amb una mica més de cara i ulls, ja de cara a Nadal i celebrant l'aniversari de la llocaPuig.

O sigui que vam quedar el proper dijous 17 de desembre, ja podeu anar apuntant-ho a l'agenda. Ens falta pulir hora i lloc i com organitzem l'amic invisible (pressupost, temàtica i si ho personalitzem o no)... seguiu llegint que he editat el post amb nova informació!!!

OJO OJO OJO!!!

Hem canviat el dia!!
Complicacions d'agenda vàries fan que ho post-posem per al
23 de desembre

Respecte de l'amiga invisible...

Heu rebut totes la vostra amiga invisible?¿?

En el sorteig cutre-salsitxero que he fet... he inclòs:

l'anna, la carmeBarrio, l'elisabet, l'evahernandez, l'eva puig, l'helena, l'íngrid, la irene, la marjolein, la marta, la mei, la noema, la roser, la sandra, la sonia, la virgi i la yolanda .

total--> 17

punto1 - ja es podria anar fent la reserva al chino fumeiro aquell de la plaça dels jutjats, valen Barrio?? avui que estàs tan contenta... no reservis la terrassa si de cas... el 23 a les 21:30, més d'horeta perque l'anna pugi marxar aviat :-)

punto2 - pressupost 10 euros, temàtica "algo mono" o sigui a veure si m'explico: regalem alguna cosa que ens agradaria que ens regalessin a nosaltres, posem-hi una mica de nosaltres mateixes, però també pensant en qui ho ha de rebre, no ens limitem a anar a un xino a veure que hi ha d'oferta... una cosa termomix ens la pot regalar la parella o un amic invisible de la feina... NO!!! que sigui un regal de lloca a lloca (i tiro porque me toca)

qui s'animi a fer-ho "con sus manitas" ja sap, jejejejej

però si us plau, que no sigui un "trunyo" :-)

1 comentari:

yolanda ha dit...

jo crec que hauria de ser temàtic i personalitzat, doncs ens conèixem una miqueta i sabem el que ens pot posar varmella o no, si ens ferà caurà de la cadira, es a dir "virilla".