Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

30 d’octubre de 2009

Resum reunió lloquera d'Octubre

Petit comité ahir al vespre, només sis lloques!
Vam ser: l'Anna, l'Íngrid, la Marjolein, la Marta, la Roser i una servidora, la Sònia
No vam fer gaire soroll: vam xerrar dels nens, de les feines, dels tiquets del menjador... Però que bé va treure el cap una estoneta de casa, i oblidar-se de la roba per plegar, de la febre i dels mocs...
Us vam trobar a faltar a les que no vau poder venir, snif snif... a veure si la propera fem més soroll!!!
No oblidem que el 13 hem quedat per sopar i marxa loca!!!!