Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

7 d’octubre de 2009

vull deixar de ser una superWoman!!

Son las 6:00 a.m. el despertador no para de sonar y no tengo fuerzas ni para tirarlo contra la pared, estoy acabada, quiero quedarme en casa, cocinando, escuchando música, cantando, etc. si tuviera un perro, lo pasearía por los alrededores. todo, menos salir de casa, meter primera y tener que poner el cerebro a funcionar.

Me gustaría saber quién fue la bruja imbécil, la matriz de las feministas, que tuvo la grandiosa idea de reivindicar los derechos de la mujer, y por qué hizo eso con nosotras, que nacimos después de ella.

Estaba todo tan bien en el tiempo de nuestras abuelas: ellas se pasaban todo el día bordando,...
[Vols seguir llegint?? Doncs fes clic aquí]

Avui m'he llevat bastant XOF, la veritat és que després de l'inici de setmana que he tingut, amb inici d'extraescolars, reunions d'inici de curs (que gairebé fa un mes que hem començat l'escola, ejem ejem), nens amunt i avall, el petit mig pioc... i la feina de la casa que s'anava acumulant... ahir al vespre reconec que vaig cridar massa, fins i tot se me'n va anar la mà!!!

Que complicat que és... per favor... tenir una jornada laboral, portar i recollir nens a l'escola, tenir la casa en condicions ni que sigui d'habitabilitat i que en llevar-nos puguem posar-nos una muda neta... i clar, el cansament s'acumula i surt per on surt...

M'agradaria deixar de ser una superWoman, de debo... o deixar d'intentar ser-ho, millor dit :-)

NO puc permetre que ho acabin pagant ells, farem un [reset] i intentarem fer-ho millor, vinga ànims!!!