Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

15 d’octubre de 2009

preparant la cursa de les dones...

ahir vam tenir un "llenu" històric a la quedada de mares amb marxa

hem canviat el dia d'HUIR pel dimecres i sembla que ha estat un èxit rotund (això i que s'acosta el dia de la cursa de les dones): érem 9 lloques corrent pel passeig marítim a les tantes de la nit....


érem: l'helena, l'ingrid, la iolanda, la irene, la marjolein, la marta, la roser, la virgi i jo mateixa, la sonieta, mares corredores yeah yeah!!!!

deu n'hi do l'èxit que hem tingut a la cursa també... em sembla que som 14 les inscrites (ho consultaré a la roser, que és la gestora de les inscripcions...)