Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

22 d’octubre de 2009

eduquem?¿?¿

sense paraules...

[Edito: sóc incapaç de trobar el blog d'on vaig treure aquesta imatge... és extrany perque jo sempre m'apunto la referència... perdoneu, intentaré no tornar-ho a fer]

3 comentaris:

Diario de una mamá pediatra ha dit...

No sé si el comentari no va arribar...És boníssima aquesta vinyeta, quadra molt amb la meva forma de pensar....
Te la puc "robar" Sonieta??
Petonicos

Gasolforever ha dit...

Hola lloca sonieta.
no só com però torno a tenir una mica més de temps i he pogut, per fi, llegir una mica el blog lloquero. i com que no sé com posar-h comentaris pues ho faig aquí...

uf! les muntanyes set fan més petites quan veus que tothom les té més o menys per igual.

però hi ha una cosa que no ho entenc: a les 7:59 acaben de vestir-se i a ls 8:15 ja sou al carrer?????? jo els llevo a la mateia hora que tu I a les 8:45 encara s'estan aixugant el colacao dels morros (això el dia que no ho faig davant de les escales de l'escola i el rellotge a les 8:59 i amb la musiqueta dels nassos sonant). Uf això de la música no deus saber de què va, oi? ja t'ho explicaré un altre dia però per entendre'ns si arribes i està sonant la musiqueta és = que pensar: ok, t'has llevat a les 7, has fet fora als nens del llit cridant, els has acabat vestint tu, s'han deixat mig esmorzar a la tassa, has sortit de casa c. ll. i a sobre FAS TARD i els teus fills tindran la noteta a l'agenda. De què serveix correr tant, cridar als nens i tot això? a sobre a les 3 es repeteix el mateix cerimonial.

Bueno, prou per avui.

sonieta ha dit...

elisabet - ja havia penjat el comentari que em vas fer per mail ara el tenim duplicat :-( ... es trist molt trist anar corrent sempre per sobre arribar tard... sort que de tant en tant plorem plegades o anem de colonies o assagem flabiol, jajajaja, ja l'he recuperat!!!

amalia - de vegades les connexions fallen oi? Perque no sé de quin comentari parles... jo no te'n rebutjo cap!!! faltaria...i clar que me la pots robar.. jo també l'he "mangada" de l'internés... per cert, vaig a buscar la font perque no m'agrada penjar coses sense dir d'on venen... buf quin apuro...

es un honor que me la manguis, i tenir-te de lectora habitual, doctora!!!