Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

13 d’octubre de 2009

ay madre!!!

Ahir al matí, en jan jugava amb la col·lecció d'animals.

Els nens tenen una col·lecció conjunta que cada any augmenta per Nadal: tenen el goril·la gran i el bebé, la girafa, l'ós panda, l'ós bru, el guepard... el tucà, el dofí... el cocodril, el cavall, la zebra, la tortuga... s'hi poden passar estona i estona jugant-hi: els posen en fila, els agrupen, els fan lluitar segons la més dura llei de la selva...

Ja feia estona que se'ls mirava molt detingudament i de cop i volta, en jan em diu... mama, que vol dir "Madre in China?"

Encara ric quan hi penso... mig morta de risa li vaig aclarir que no era MADRE, que era MADE (pronunciat MEID) i que vol dir FABRICAT a la XINA... AH!!! va dir, i va seguir jugant.