Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

24 d’agost de 2011

quedada estival caminatòria nocturna lloquera

ei lloques que sou a mataró i/o que sou de vacances!!!

us recordem que la quedada estival caminatòria nocturna lloquera (amb samarreta oficial, of course) que tindrà lloc avui 24 d'agost, dimecres, per anar d'excursió al Montcabrer!!!

imprescindible:
- ganes de passar-s'ho bé!!!!
- lot o frontal
- sopar, consistent en carmanyola o entrepà, que cadascú es porti el que vulgui
- aigua, aquarius, red bull... vi de la bota...
- botes o calçat apropiat per caminar
- selecció de cançons kumbaya: vella xiruca, pujarem dalt dels cims...
- jaqueta per a la baixada, per si de cas

quedem:
- a falta d'altres indicacions a les 18.30 davant de la nostra estimada escola
- amb cotxe o combinacions familiars diverses per contaminar el minim

podeu confirmar o no, deixarem un temps prudencial i sota la direcció senderística d'en Lluís pare Bernat i Rosó Galzeran, ens n'anirem a l'aventura!!!
la sortida és totalment familiar o sigui que tots hi sou convidats/ades: pollos, polluelos, amics con derecho a roce... amics sin derecho a roce... veïns avorrits...