Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

23 d’agost de 2011

anem al teiatru: més ballet [edito]Aquest vespre, la llocaNovata Marga i jomismita ens anem de parrandeo farandolero. [Oh que penita, una bronquitis veraniega em té reclosa a casa i no puc escapar-me.... grgrgrgrgrg, un altre dia serà, espero...]

Amb entrada especial, anem a veure l'espectacle de Trànsit SOMORROSTRO, que l'any passat ja em vaig perdre...

quina ilu!! llàstima que la virgi i l'evaH siguin fora... els hagués agradat de venir...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Espectacle molt recomanable!! Somorrostro!