Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

23 d’agost de 2011

Per molts anys lloques agostines !!!

Que si, que ja sabem que estem totes apurant els darrers fantàstics dies de vacances amb el pollu i els polluelus i els esteu disfrutant com mai i aquesta horrorosa calor fa que la seva companyia sigui més enganxosa i amorosa que mai... que ningú té ganes que comenci l'escola...nooo que ningú té ganes d'anar a la feina (aquell paraís d'aire condicionat) noooo. Però no per això hem de passar per alt a les lloques que fan anys a l'agost, la lloca MARTONA i la lloca ROSER.
Així que:
FELICITATS !!!