Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

21 de juliol del 2011

dels casals d'estiu

Vaig a treballar. En tramvia. Direcció Ciutadella-Vila Olímpica.
Al meu costat, una parella viatja amb la seva néta, penso que deuen anar al zoo...
En una estació hi ha 20 o 30 nens entre 3 i 5 anys, esperant-se per pujar al tramvia, de la mateixa edat que la nena que va amb els avis.
La nena se'ls mira.
Abans que pari el tren, la iaia li diu a la nena : "Mira de lo que te has salvado"
Salvado??? encara em trontolla la frase dins del cap Salvado??
Els nens, tots amb samarreta de color groc, pugen al tramvia i seuen a terra. Les monitores els vigilen, tots estan contents.
La nena se'ls mira seriosa... La iaia no deixa d'axuxar-la i fer-li petons, però ella no deixa de mirar-los...
No els puc dir res... Em fa més pena ella que els 30 nens que no s'han pogut salvar del casal, igual que els meus, aquest any jugaran, faran esport i aniran d'excursió... no crec que sigui tan dolent, no?
No puc deixar de pensar en què deuria estar pensant aquella nena...
I si l'any que ve els seus pares no tenen més remei que portar-la al casal, perque els avis no hi són, sigui pel que sigui?? Què li diran? Què dirà ella??

1 comentari:

Bugaderes39 ha dit...

El tramvia et dóna per molt... Un fort aplaudiment per totes les monitores i els monitors que acompanyen els nostres marrecs arreu i fan que els seus estius es facin curts i profitosos!!! I també pels avis i les àvies que no utilitzen el xantatge emocional...