Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

25 de juliol de 2011

gràcies vane!


la vane és qui ens va dissenyar el logo de lloques, si si, aquest tan bonic!! amb el que ens vam estampar la super-samarreta lloca!!!


i li hem volgut donar les gràcies amb una manteta solidària, feta amb 4 mini-mantetes-bebé de les que fem amb la meva mare.


Dins d'una bossa amb el mateix logo, hi anirà la manta, per a que s'hi emboliqui i faci la lloca!!!
I amb aquesta, em sembla que faré una mica de [pause] en la producció de mantes, perque no puc teixir més amb una estufa a la falda... em passo al cotó, faré ninotets, tapetes o el que sigui però fins que refresqui no torno a agafar la llana buffff quina suada!!!