Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

10 de juliol de 2011

tarda solidària

Festa de l'escola 2011
Jocs no competitius
Recollida d'aliments per a un menjador local
Taller de mantes
Xocolatada amb productes de comerç just i coques casolanes
Venda d'artesania africana

Èxit total!!!
Estic emocionada, us podeu imaginar qui va organitzar el taller de mantes i en va vendre 11!!!
Les àvies, mares i nenes (era obert, però el sector masculí només va venir a treure el nas i a fer alguna compra) em van portar quadradets ja fets, em van ampliar els petits i ara jo els estic afegint... Serà l'Angeleta Ferrer Charity Blanket!!! i espero que no sigui l'única...
Ja m'han demanat quan farem la segona part del taller!!!
Gràcies per la vostra col·laboració!!!