Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

6 de juliol de 2011

de perroflautas i responsabilitats adquirides

anem cap a casa, caminant pel carrer
passem per davant d'un noi que toca una espècie de flabiol, té un gos que l'acompanya [coneixeu la imatge, és el famós perroflauta...]

en jan se'l mira i em pregunta:
jan - mama, perquè tots aquests senyors (senyors!!) que toquen la flauta al carrer i demanen per menjar porten sempre un gos?
mama - doncs ho sé jan (de fet jo m'ho pregunto també) serà perque els faci companyia?
jan - però, si no tenen diners per menjar ells i n'han de demanar, no seria més fàcil que no tinguessin gos i així no haurien de comprar-los menjar, portar-lo al veterinari, les vacunes, etc.etc.
mama - doncs si, jan, tens tota la raó, seria el més coherent, si no tens diners ni per menjar tu, un gos és una responsabilitat que no hauries d'assumir...
jan - que raro...
mama - (orgullosament lloca) doncs si jan, és raro, però saps com se'n diu d'haver arribat a aquesta conclusió? Ser responsable!!! (un petó)