Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

5 de novembre del 2009

Mamma mia!!!

Mamma mia, here I go again
My my, how can I resist you?

A l'escola dels nens, a l'hora de recollir-los posen aquesta cançó. I tothom, nens i nenes, mestres i pares i mares, sembla que es posin a ballar. Encara que guardant la compostura, veus un peu que es mou o un cul que remena...
És una cançó que posa de bon humor i que anima.

Aquest matí se m'ha encès la llumeta. Els nens encara dormien, i no era molt d'hora però encara no havíem de correr. He rebuscat pels CD del menjador si trobava una còpia d'ABBA Gold que em va fer el meu pare ja fa uns quants anys... SI!!! L'he posada al reproductor de CD i he anat a l'habitació dels nens.

Mamma mia, does it show again
My My, just how much I've missed you?

En Jan, a la segona nota, s'ha posat de peu (encara amb els ulls tancats) i s'ha posat a ballar. Sense pràcticament dir-li res, s'ha vestit sol i content.
En Guillem feia més el ronço, però s'ha deixat vestir sense rondinar.
La cançó s'ha acabat. Una altra vegada, mama, una altra vegada. Apa, una altra vegada.

Yes, I've been broken-hearted
Blue since the day we parted
Why, why did I ever let you go?

Han baixat a esmorzar contents, cantant i ballant.
Hem anat cap a l'escola amb una felicitat que no recordava de feia temps...

Ja us podeu imaginar què sonarà demà a casa meva cap a les 8 del matí, oi? Ja em perdonaran els veïns però suposo que es millor que els desperti ABBA que no la Sònia histèrica cridant, que fem tard que fem tard...

Mamma mia, now I really know
My my, I should not have let you go

2 comentaris:

Carmen ha dit...

Sònia, estàs pallà, je je je... Jo m'aixeco massa d'hora els dies d ecada dia i a casa dormen tots, però el finde passat que només dormia el gall, vaig posar el "gospel " a totas castanya i vam cantar i ballar tots tres morts de riure ...

sonietaSun ha dit...

doncs broma o no broma...

des que poso ABBA al matí, perque només amb 1 cançó no n'hi ha prou, com podreu comprendre... ens en canten unes quantes fins que estem en condicions de baixar a la cuina...

doncs des que poso ABBA al matí, tots estem contents i NO cridem!!! oh my god, porto una setmana sense cridar al matí, gràcies ABBA gràcies!!!

ara hauré d'averiguar com fer-ho a la nit per acabar d'arrodonir-ho