Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

14 d’octubre de 2011

S40
PER MOLTS ANYS !!! Reina lloca ¡!!


Gràcies per ser com ets, NO Canviïs MAI!!! GRÀCIES per estar sempre aquí, per lo buenu i per lumalu, per tenir sempre un poema o rodolí pel que faci falta, per fer-me bolsets a mi i a la princesa, per omplir el bloc de posts, per enviar-me aquests mails tant fantàstics que em fan pixar de riure, per mantenir-te al guasap les 24 hores, per cantar sota les meves ordres, per compartir cafès i infusions, per deixar-te la pell ( o les plumes) per les lloques, i per tot i més... i si d’aquí a 10 anys ja no m’estàs...m’és igual perquè sempre podré explicar als meus fills i néts (espero) que per un temps vaig poder gaudir d’una de les millors amigues del Món Mundial.
T’estimo REINA !!!