Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

20 d’octubre de 2011

Grans preguntes de la humanitat: el desodorant o la seva absència...


Per què hi ha gent que fa pudor de suat a les 9 del matí??
Però no de suat d'aquell de correr per agafar l'autobus... noooo!!! de suor concentrada de dies i dies de portar la mateixa samarreta acrílica...

ai per favor... si fan marejar... que no s'ho noten?? que no tenen família o amics que els ho puguin dir?? i mira que ara hi ha aigua corrent a totes les cases, mil tipus de sabó i de desodorant, en roll-on, el esprai que no fa malbé la capa d'ozó, en crema...

perquè fan pudor de suat de bon dematíiiiiii????!!!

com més vella em foto, més mania em fan...

1 comentari:

Bugaderes39 ha dit...

I encara hi ha altres olors afegides, no només la de suor... Ecs, ecs, ecs!!! A primera hora del matí, és directament denunciable.