Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

11 de maig de 2010

Criatures.cat


El club dels pares i mares catalans... Per no perdre-se'l!!!

Portal a Internet on trobareu tot tipus d’informacions relacionades amb el món dels nens: notícies, continguts curiosos, consells pels pares, recomanacions de llibres i activitats diverses per a fer amb els nens.

Tot amanit amb el toc d'humor d'en Carles Capdevila i el seu equip. Afegiu-lo als "Favoritos"!!!

Particularment, m'agrada l'Eva Piquer... accediu a Ho teniu més fotut, però voleu parir nenes...

comença dient: "Ets fruit d’una escola progre. Mai agrairàs prou l’educació igualitària que hi vas rebre: et va mantenir feliç i enganyada fins que vas sortir de la bombolla i la realitat et va esclatar a la cara. Abans d’aquell plof, no et plantejaves ser feminista. No calia: era una reivindicació superada, les dones de la teva generació ja ho teníeu tot guanyat. Faríeu una carrera, accediríeu a una feina d’acord amb les vostres capacitats i arribaríeu tan lluny com us portessin els vostres mèrits. Per descomptat, posaríeu tantes rentadores com la vostra parella, ni una més. La idea de les quotes femenines, llavors, t’hauria fet gràcia: a tu et valorarien per bona, no pas per dona, on vas a parar."...