Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

16 de novembre de 2011

d'homeopatia...

no em linxeu...
però si no ho dic rebento!!

no crec en l'homeopatiaaaa!!!, em posa molt nerviosa pensar que hi pot haver persones que deixen medicacions importants per les ditxoses boletes i a més no entenc com es pot vendre a les farmàcies!!!!

aquí ho expliquen molt millor que jo...
La nostra pediatra de capçalera també n'ha parlat diverses vegades, a ressaltar aquí i aquí.

Que a gust que m'he quedat!