Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

21 de novembre de 2011

amic invisible 2011. 4a. edició!!!

A hores d'ara heu d'haver rebut totes un mail amb qui serà la vostra amiga invisible.

A partir d'ara i fins el gran dia del sopar, heu de fer 3 coses:

1 - pensar en fer-li un regal, amb un pressupost de 12 euros, temàtica "algo mono" o sigui a veure si m'explico: regalem alguna cosa que ens agradaria que ens regalessin a nosaltres, posem-hi una mica de nosaltres mateixes, però també pensant en qui ho ha de rebre, no ens limitem a anar a un xino a veure que hi ha d'oferta... una cosa "termomix" ens la pot regalar la parella o un amic invisible de la feina... NO!!! que sigui un regal de lloca a lloca (i tiro porque me toca) qui s'animi a fer-ho "con sus manitas" ja sap, jejejejej però si us plau, que no sigui un "trunyo" :-)
El regal ha d'anar embolicat i ha de portar el nom a qui va dirigit però NO el de qui el fa!!!
2 - pensar en unes paraules per dedicar-li i que hagi de llegir abans o mentre l'obre. En aquesta dedicatòria també hi haurà d'anar unes pistes per identificar qui fa el regal. Sense signar!!!

3 - se li poden anar enviant missatges anònims, des d'un altre mail per a que no endivini qui sou... si voleu podeu fer servir el mail de lloques... jo ja faré d'intermediari anònim... però també us podeu crear un compte especial per a l'ocasió jajjajaja