Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

19 de setembre de 2011

Monika & MonicaS's mum Charity Blanket

La mare de la MònicaS fa quadradets petitons de 4 passades i me'ls porta en quantitats industrials per col·laborar en els projectes solidaris que tinc en marxa.
La Monika ha fet créixer aquests quadradets petitons 4 passades més.
Jo els he enganxat i he fet unes quantes voltes... Tadah!!! una manteta!!!
Moltíssimes gràcies, wapes per la vostra col·laboració!!!