Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

29 de setembre de 2011

grans preguntes de la humanitat: de tatoos i piercings

jo em pregunto... d'on treuen els diners els perroflautes per pagar-se els tatoos i els piercings que decoren el seu cos??
Si no tenen diners per pagar una hipoteca i per això okupen cases i toquen la flauta al carrer per demanar per menjar... es poden gastar la friolera que val fer-se un tatoo o fodarar-se el cos per diversos llocs???
us ho havieu preguntat mai?

1 comentari:

Bugaderes39 ha dit...

I un cop més la Sonieta ens sorprèn amb les seves gran preguntes filosòfiques. Els quissoflautes que conec no duen pircings ni tatuatges però els ho preguntaré...