Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

29 d’abril de 2011

me gusta el fúrgo...

Doncs si, noies, ara resulta que no em perdo partit que facin a la tele!!! tampoc ens passem... ens limitem als que fan a tv3, que són pro-barça i en català :-)


i ens asseiem el meu gran i jo al sofà, mentre el meu home dorm al nostre costat amb un ull obert i l'altre tancat fent veure que li interessa mooooolt moltissim el partit...

i jo faig ganxet

i de vegades comento i tot!! uuuuuuuui!!! fora de joc!!! córner!! penalti!!!

ja és ben veritat que sempre se n'aprèn dels fills: a la meva edat, acostant-me inexorablement als 40 i ara he après què és un fora de joc!!!

i tenim uns veïns del madriT argggghhhh, que criden i tiren petards... mala senyal si sentim petards :-)

qui ho havia de dir oi?? doncs si, el que s'arriba a fer per un fill, si no fos perque es una calcamonia de mi mateixa, diria que ens el van canviar a la clínica, com li pot agradar TANT el fumbol??

enfin, què hi farem... superMare paloquesea, of course!!!


i el millor que hi ha... és veure el polluelo saltar i cridant un gol... quina emoció!!!

1 comentari:

Bugaderes39 ha dit...

Digues que si, que ho tenies molt amagat i ell t'ho ha fet despertar!!! I fa un parell d'anys que val molt i molt la pena!!! A mi m'ha passat el mateix amb la Fórmula 1. Si ho racionalitzo, em sembla patètic, però hi estic enganxadíssima.