Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

21 d’abril de 2011

mama, què és un fax??

8.30 a.m.

De camí cap a l'escola passem per una llibreria que també fan fotocòpies i fax.
Tenen un lletrero: SERVICIO DE FOTOCOPIAS Y FAX

- mama, diu en jan, què és un fax?

la neurona encara dorm, m'he vestit, he vestit els nens, he fet els entrepans i he endreçat una mica el campo de batalla per a que la dona de fer feines no s'entrebanqui amb millons de gormiti escampats que ara recullo, mama, ara recullo.... però la neurona encara dorm...

- què és quèeeee?

- un fax! mama!!!

la supermare entra en acsion: un fax és una espècie de fotocopiadora que tu hi poses un paper i la còpia surt en una altra màquina que està molt lluny...

fa unes quantes preguntes més...
no insisteix gaire... sembla que l'he convençut, neurona, segueix dormint, encara queda una estoneta per arribar a la feina :-)

1 comentari:

Bugaderes39 ha dit...

I llavors veus tan clar com l'aigua que l'únic mèrit (o no) és haver nascut abans que ells... amb la neurona adormida ;)