Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

4 de març de 2011

tinc una cita


com si tingués quinze o divuit anys, estic nerviosa i emocionada...

aquesta nit tinc una cita, aquesta nit anem de concert!!!

no puc dir que en tinc tots els discos però gairebé... i després de molt de temps, els puc tornar a veure en directe, amb una gran diferència respecte l'última vegada (deu fer així com vint anys): m'acompanya el fan número 2 a casa, en jan!!!

Aquesta nit, a les 21.00, tenim una cita amb tarragona m'esborrona justakí em fa patir :-O

1 comentari:

Bugaderes39 ha dit...

A xalar de valent!!! Des de casa, aniré fent l'acompanyament si canten el Bona nit... però també si és el No t'enyoro, nena!!!