Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

28 de març de 2011

PROJECTE Q ENTREGAT !
La setmana passada les lloques varem anar a sopar. Era una excusa per fer entrega del projecte “Q” a la lloca Virgi. Li varem donar una manteta feta de quadrets de colors i flors de ganxet elaborat per les lloques, àvies, tietes i més col·laboradores. Però sobretot és un projecte fruït de la maquinació de la nostra Reina lloca Sonieta que a la mínima que pot se li passen pel cap mil i unes idees per celebrar aniversaris, fer pinya, i deixar boca badada qualsevol lloca que ho necessiti. Un cop més s’ha demostrat que no només som lloques sinó que la nostra amistat i solidaritat no té límits. Gràcies per tot Sònia i que per molts anys puguis “fardar” de manteta Virgi (recorda que és per la teva filleta !!!)
El sopar ? molt bé... aquí van unes imatges que valen més que mil paraules, reportatge realitzat per la lloca Raquelita ...

1 comentari:

Bugaderes39 ha dit...

És que la sonieta és molta sonieta i és un privilegi tenir-la com a amiga!!!