Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

30 de novembre de 2010

marató de florència 2010

Tenim una lloca runner.
Tenim una lloca, una mica LOCA.
Tenim una lloca que ens ha liat a totes amb aquesta bogeria d'anar córrer.
Tenim una lloca que ens envia el calendari de les curses per a que ens hi inscriguem a temps...

És una lloca tan pero tan LOCA, que no contenta amb les "cursetes" de pa sucat amb oli (això de 5 i 10 km, és d'estar per casa...) s'havia marcat l'objectiu de fer una marató quan fés 40 anys... I se n'hi ha anat, con un par!!! a veure el David i a córrer per la ciutat dels Uffizzi, enhorabona Roser!!