Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

18 de novembre de 2010

el mentalista....


lloques, que tornen a fer El mentalista... sempre que el futbol ho permeti, clar... us n'havieu adonat??? oh my god... japideiiii..
però... si són episodis repetits!!! però si havien començat la nova temporada!!! què van fer ahir?¿?¿

2 comentaris:

Carmen ha dit...

ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm i quin dia... no serà dimarts, no????

és igual repetits o no, la cosa és enviar al cervell imatges positives que reactiven la ......
ja m'enteneu

sonieta ha dit...

noooo dimarts noooo, es dimecres!!!
per això algun dia ens aixafa la guitarra el futbol...