Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

15 de març del 2010

una altra quarentona!!!

una altra gallina s'afegeix al club dels quaranta.
L'Eva H. de la comissió de festes, flabiolaire, galenetera, i que allà està sempre paloquenecessitis fa avui quaranta tacos!!!
Oh my god, quin mal d'esquena suportar tan pesada càrrega!!!
Que passis molt bon dia, quarentona!!! i nosaltres que poguem ser amigues

molts de petons de totes les lloques

1 comentari:

Eva H ha dit...

Estimades lloques i amigues,

Us vull expressar lo emocionada que me em sento per haver compartit un dia inolvidable amb algunes de vosaltres………. Sincerament el fer 40 anys em feia certa il.lusió. El “3” el tenia ja avorrit i el canviar de número en la teva vida és un pas més. Ara em sento millor que mai i en part és perque totes vosaltres formeu part de la meva vida. Aquests “HUIR’S MOMENTS”, s’han fet pràcticament imprescindibles en el dia a dia que tinc i el poguer compartir experiències amb cada una de vosaltres em fa està més plena que mai, així que “VISCA ELS 40”. Us vull donar les gràcies pels moments que he passat amb vosaltres, pels que de ben segur que passarem juntes i que carai per la super festa que em vau preparar. M’ho vaig passar teta, em vaig sentir de conya, vaig riure com mai, vaig obrir més regals que en tota la meva vida i en són 40 d’anys i que us porto a TOOOOOTES EN EL COR, a les que vau poder estar ahir amb mi i a les que no………

Ahir per la nit, eren les 04:21h i encara donava voltes pel llit. Bò i que vaig pendre un café i semblava que anés en vaixell, m’anaven passant flaixos del sopar de tot plegat i estava molt emocionada. HO RECORDARÉ SEMPRE.

GRÀCIES A TOTES!!!!!!!!!!!!! i per la propera nouvinguda al club de les quarentones, que s’aprepari!!!!!!!

Un petonàs.

Eva Hernández
eva@webfull.com