Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

30 de gener de 2013

Tenim l'U i volem el 2, ens ajudes?

Benvolguts amics,

Volem gravar el segon disc de GOSPELSONS, ENS AJUDES?

Si vols, et pots convertir en un "MICRO-MECENES" de GOSPELSONS i participar d'aquest projecte.

A través de la plataforma VERKAMI, per qualsevol aportació econòmica que facis, obtindràs una recompensa. Tu tries amb quina quantitat vols col·laborar.

A partir 5 euros et pots convertir en mecenes del nostre projecte, ja sigui rebent el nostre nou disc en format digital, amb el teu nom als crèdits del disc, entrades pel nostre concert, o fins i tot cantant amb nosaltres en el proper concert al Teatre Monumental de Mataró el dia 8 de març!!! Hi ha moltes opcions, per a què tothom pugui aportar el seu granet de sorra.

El procediment per col·laborar és MOLT FÀCIL i, sobretot, MOLT SEGUR.

Les aportacions i tota la informació la trobareu en aquest enllaç:

MOLTES GRÀCIES PER LA TEVA ATENCIÓ I LA TEVA AJUDA!!!!!!

Si vols fer-nos qualsevol consulta no ho dubtis, escriu-nos.
Si ho creus convenient fes arribar aquesta informació a qui creguis que li pugui interessar.