Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

17 de desembre de 2012

de resaka i per molts anys!!!

Nenes totes, què dir si ja ho hem dit tot, quin vespre-nit tan bo que vam passar juntes

de l'helena no hi ha paraules per l'acolliment
els regals i els escrits una delícia
el menjar insuperable
i la beguda... quina beguda?? ips!

gràcies per ser les meves lloques, petons a totes, incloses les absents que lamentaran per la resta dels seus dies no haver vingut (jajjaja, si això ho repetim en un plis plas...)

i sobretot sobretot... recordeu que avui es l'aniversari de....
LA LLOCA eva PUUUUUIGGGGG