Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

5 de novembre de 2012

Lanitas de Luz

imatge treta d'inspiramundo.com
Lanitas de Luz es una organització argentina que teixeix i recopila gorrets per a nens i nenes que han perdut el cabell a causa del càncer i els tractaments de quimioteràpia. 

Tal i com s'explica en aquest article, hi ha persones que es creuen a les nostres vides i sense saber com, ens la canvien per complet.

Aprofitant que la nostra incansable Monika se'n va cap allà a finals de mes... Us animeu a teixir un gorret (millor si pot ser de cotó, ja que allà és estiu ara, però si no és igual) i a portar-lo a la propera quedada d'Iluro Craft que tindrà lloc el proper diumenge 18 de novembre?? O me'l feu arribar a mi o a ella...

Fer un gorret porta molt poca feina i poc fil... ens ajudeu??